Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2020 17:20
Sønderknust Scholes: Det var hårdt da han forlod United

Paul Scholes tænker tilbage på tiden i Manchester United, hvor spillerafgange til tider ramte hårdt hos midtbanespilleren.


Paul Scholes er et af de største ikoner i engelsk fodbold gennem tiderne.

Han havde en slorslået karriere hos Manchester United, hvor han gennem årene vandt mange trofæer.

Det var dog ikke altid en dans på roser for Paul Scholes, for spillerafgange ramte ofte hårdt på den tidligere midtbaneprofil.

I et interview med Mirror fortæller Paul Scholes, at han var sønderknust, da Nicky Butt forlod Manchester United i 2004.

De to kom igennem Manchester Uniteds ungdomsakademi sammen og var en del af den kendte 'Class of 92' med blandt andre David Beckham, Neville-brødrene og Ryan Giggs.

Den gruppe spillere var med til at sikre kæmpe succes til Manchester United i løbet af 90'erne og 00'erne. 

Med tiden forlod flere store stjerne Manchester United. Det var dog Nicky Butts exit, der ramte allerhårdest hos Paul Scholes. 

- Når man først starter med sådan en fantastisk gruppe, så håber man, at det bliver ved forevigt. Sådan går det dog ikke altid. Man mister folk på vejen, lyder det fra Paul Scholes.

Nicky Butt tog til Newcastle fra Manchester United i 2004, hvilket efterlod et tomrum hos Paul Scholes.

- Nicky var min bedste kammerat. Jeg havde vokset op med ham siden vi var 12 år gamle. Jeg var sønderknust, da han forlod klubben, fortæller Paul Scholes.

Paul Scholes overvandt dog tristheden og var med til at vinde mange titler med Manchester United i 00'erne efter Nicky Butts afgang.

Englænderen indstillede karrieren i 2013.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED