AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2021 09:34
Sød historie: Rangnick hjalp non-league-klub med at overleve

Den kommende Manchester United-interim-manager, Ralf Rangnick, donerede et pænt beløb til en non-league klub sidste år.


Lige nu venter alle på, at Ralf Rangnick kommer til 'The Theatre of Dreams', der tilhører en af verdens største klubber: Manchester United. 

Indtil da, kan vi varme os på denne søde historie om den 63-årige tysker.

Sidste år, da coronapandemien var værst i England, var non-league-klubben Southwick FC, som ligger lidt uden for Brighton, blevet hjemløse grundet coronapandemiens økonomiske konsekvenser. Klubben spillede kampe i den lokale park og havde intet sted at være. 

Derfor donerede Ralf Rangnick 10.000 kroner til klubben, da han selv havde spillet for dem som 21-årig. 

Mirror Football talte med John Baine, som er medieansvarlig for klubben:

- En kammerat fortalte mig, at 'Rangnick havde spillet for klubben som ung, så hvorfor ikke sende ham en mail for at se, om han husker os?', fortæller han til avisen. 

Og selvfølgelig gjorde han det. Uden at blinke sendte han, hvad der svarer til 10.000kr til, så klubben atter kunne stå. Den er nemlig en af Englands ældste - stiftet i 1882. 

Ralf Rangnick optrådte 11 gange for klubben, inden han tog til Vfr Heilbronn. 

I aften er det stadig Carric, som står i spidsen for Manchester United. Det har ikke været muligt for Rangnick at komme til England endnu.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE