AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2020 21:28
Smukt: Liverpool-truppen sender rørende gestus til myrdet amerikaner

Liverpool har på rørende vis sluttet sig til at vise respekt og afsavn af George Floyd, der i sidste uge på tragisk og uretfærdig vis blev dræbt af en amerikansk politibetjent.


Sidste uge måtte en en 46-årig amerikansk mand ved navn George Floyd lade livet, efter en umenneskelig og dødsforårsagende behanadling af en amerikansk politibetjent, der pressede sit knæ ned på offerets hals i så lang tid, at han senere hen afgik ved døden.

Det har sat politisk røre i USA, hvilket en række store fodboldnavne har fulgt trop med ved at skabe opmærksomhed omkring racismen der ligger bag, at dette overhovedet kan ske.

I dag fulgte Liverpool så trop, hvilket de gjorde med en smuk gestus, hvor hele spillertruppen samlede sig i midtercirklen på Anfield med alle spillere stående på knæ som et stærkt signal om forargelse over, hvad der fandt sted i USA og som desværre har fundet sted i utallige tilfælde før det.

Se gestussen nedenunder, som Liverpool-spilleren James Milner blandt andet delte på Twitter:

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED