AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2019 22:34
Smukt: Leicester-profil med rørende gestus til Championship-spiller

James Maddison udtrykker sin sorg i forbindelse med, at Benik Afobe har mistet sin blot toårige datter.


Tidligere på dagen kom det frem, at Bristol City-spilleren Benik Afobe havde mistet sin blot toårige datter. Amora, som datteren hed, blev indlagt med en infektion, som med hastige skridt blev værre og værre, indtil hun sov ind på hospitalet.

Afobe, som er på leje i Bristol City fra Stoke, har tidligere spillet for Wolverhampton, som offentligt har udtryk deres sorg i forbindelse med tragedien, og nu gør Leicester-profilen James Maddison det samme.

Han skriver nemlig på Instagram i en besked, at han er ked af tabet, som ingen ord kan beskrive, ligesom han viser den undertrøje, som han spillede i til dagens kamp mod Everton, som blev vundet med 2-1.

- Benik Afobe, ingen ord eller beskeder på min trøje er nok, men du skal bare vide, at jeg, Leicester og fodboldverdenen er her for dig og din familie. Forbliv stærk i denne hjerteskærende tid, bror, lyder det på opslaget. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED