AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2019 16:30
Smugkig: Arsenal lancerer ny hjemmebanetrøje næste uge

Arsenal vil i næste uge præsentere klubbens nye hjemmebanetrøje for offentligheden, men vi har allerede et godt gæt på, hvordan den kommer til at se ud.


Det er efterhånden blevet svært at holde nogen hemmeligt for de store fodboldklubber i England – uanset om det gælder spillerkontrakter, transfers eller sågar nye trøjer.

Således er Arsenals hjemmebanetrøje for den kommende sæson endnu ikke lanceret, men på internettet har der længe floreret billeder af den formode hjemmebanetrøje.

Om en uge er vi dog meget klogere på, om de lækkede billeder også holder stik, for Arsenal har i dag løftet sløret for, at klubben vil præsentere den nye trøje mandag den 1. juli.

Vi har dog fundet de lækkede billeder frem, og herunder kan du se, hvordan hjemmebanetrøjen formentlig kommer til at se ud i næste sæson, hvor spillere som Pierre-Emerick Aubameyang, Mesut Özil og Héctor Bellerín skal trække den over hovedet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED