Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2020 13:02
Smith til Barkley: Villa-lejeaftale giver dig EM-plads

Aston Villa-manager Dean Smith fortalte Ross Barkley, at han kommer med i det engelske landsholds trup til EM til sommer, da han skulle overtale englænderen.


Ross Barkley, der i december måned bliver 27 år, har ikke været i aktion for Gareth Southgates tropper i over et år, hvor han scorede to gange i en 6-0-sejr over Bulgarien. 

Hans karriere syntes at have stagneret kraftigt på Stamford Bridge, men under Dean Smith i Aston Villa har han fået en fremragende start i Birmingham-klubben. 

Senest lavede han det kampafgørende mål i 1-0-sejren over Leicester. 

- Han er en spiller af højeste kaliber. Jeg er taknemmelig overfor Chelsea for, at de har lejet ham til os, fortæller Dean Smith om den tidligere Everton-man. 

- Jeg solgte ham på projektet her og sagde til ham, at jeg får ham med i den engelske landsholdstrup til EM og han skal forsøge at hjælpe os med at vinde fodboldkampe. Det har han for alvor gjort i sine første par kampe. 

- Han kunne ikke have startet bedre, slutter han. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED