Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2021 17:53
Smith Rowe med ny splinterny kontrakt: Akademi-håb nærmer sig exit

Det ligner ud fra alt at dømme, at Arsenals midtbanespiller Joe Willock forlader Emirates Stadium denne sommer.


21 årige Joe Willock har ligesom ikke helt formået at overbevise i Arsenal, når han har fået chancen, men det var en helt anden situation, da den centrale midtbanespiller blev udlejet til Newcastle i den forgangende sæson.

Her sendte man Willock til Newcastle i januar vinduet, hvor englænderen slog til med øjeblikkelig virkning. 

Willock var et friskt spark til et gråt Newcastle hold, men han var også overraskende målfarlig. Blandt andet nettede han ganske forbløffende i sine sidste syv Premier League kampe for The Magpies.

Hjemme i Arsenal har et andet midtbanetalent Emile Smith Rowe vist sig at blive på Emirates Stadium efter en sommer med mange spekulationer vedrørende sin fremtid. Han har nemlig forlænget sin kontrakt

Dermed er der atter åbnet op for rygterne vedrørende Joe Willocks rolle i Arsenal, der unægteligt marginaliseres ved The Gunners' tillid til Smith Rowe.

Newcastle har hele sommeren jagtet en leje aftale med WIllock, som de håber vil kunne tage sin form videre fra sidste sæson, men Arsenal har hidtil været tøvende i forhold til at tillade dette skifte.

I Football Daily showet forlyder det i dag, at Newcastle vil forsøge at presse yderligere på for at lukke en aftale med Willock, mens Arsenal skulle være mere åbne nu, hvor Smith Rowe er på plads.

The Gunners kunne dog godt tænke sig at hente en eller flere midtbanespillere til, før de slipper Willock. Særligt fordi trioen i Xhaka, Guendouzi og Torreira alle er spillere træner Mikel Arteta ikke vil have til rådighed i den kommende sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE