Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2021 21:48
Smith raser på dommere: Fik I jonglørbolde i julegave?

Dean Smith var bestemt ikke tilfreds med dommerpræstationen mod Manchester City.


Dean Smith blev bortvist af Jonathan Moss i kampen mod Manchester City.

Det skete efter Manchester Citys føringsmål, hvor Aston Villa appellerede for offside, men dommerens fløjt forblev tavs.

Efter kampen lægger Dean Smith ikke skjul på, at han er utilfreds med præstationen, og årsagen til det røde kort skyldes muligvis, at han hentydede til at dommerne var nogle klovne.

- Det var en farce. Jeg har aldrig set et mål som det. Det bør man se nærmere på. Jeg tror ikke, der var en eneste på dette stadion, som troede det var et mål, siger Dean Smith ifølge BBC.

- Jeg troede, de ville gå til VAR-skærmen. Jeg så situationen, og bolden blev sparket i gang igen, så jeg spurgte fjerdedommeren, om de havde fået jonglørbolde i julegave. 

- Det andet mål. Et hovedstød fra en meter, der rammer armen. Det er ikke hånd på bold. Det er latterligt, slutter Dean Smith.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED