Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2022 17:47
Smilende Klopp: "Mo har stadig sine bedste år i vente"

Jürgen Klopp kan ikke lade være med at smile, når han tænker på den positive nyhed, der fredag eftermiddag blev annonceret i Liverpool.


Jürgen Klopp mener, at Mohamed Salah har de bedste år af sin karriere i vente, og derfor er det jo fremragende nyt for tyskeren, at egypteren i dag har underskrevet en kontraktforlængelse med Liverpool.
 
Klopp hylder nyheden om Salahs forlængelse. Det er den bedste beslutning for både klub og spiller, lyder det fra tyskeren.
 
- Dette er en særlig gave til vores tilhængere, som nu kan nyde weekenden endnu mere. Jeg er sikker på, der bliver fest i aften med disse nyheder in mente, siger Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside.
 
- Jeg er meget, meget tilfreds. Det er den bedste beslutning for os, og den bedste beslutning for ham. Han hører til os, mener jeg. Det er hans klub nu.
 
- Jeg er ikke i tvivl om, at Mo stadig har sine bedste år i vente. Og det fortæller noget, for de første fem sæsoner har været legendeværdigt.
 
- Det er bare gode nyheder. Jeg smiler, når jeg tænker på det. Han bliver hos os i længere tid, og det betyder, at vi kan opnå mere sammen, slutter Klopp.
 
Salah har scoret 156 mål i 254 kampe, siden han skiftede til The Reds fra AS Roma i sommeren 2017.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE