AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 18:04
Smalling som springbræt: United vil hente Italiens næste store stjerne

Il Messaggero skriver i dagens avis, at Manchester United håber på at kunne starte forhandlinger om Nicolo Zaniolo.


Manchester United og AS Roma er angiveligt i forhandlinger om Chris Smalling i disse uger,  men de ser nu ud til at kunne gribe om sig.

Il Messaggero skriver nemlig, at The Red Devils håber på at kunne bruge forhandlingerne om forsvareren til også at diskutere en fremtidig transfer af det 20-årige stortalent Nicolo Zaniolo.

Den 1,90 meter høje playmaker er af den nye generation af italienske superstjerner in spe og har scoret fem mål og lavet én assists i 16 kampe for Roma denne sæson.

Han er også fast mand for det italienske landshold, og Manchester United havde angiveligt en talentspejder på lægterne, da Italien mandag udraderede Armenien 9-1.

Zaniolo scorede i øvrigt to mål og lavede en assist, så nu vil The Red Devils angiveligt gerne "intensivere" processen med at signe ham. For fortsætter Zaniolos fine form, så vil prisen og interessen fra andre storklubber kun stige.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED