AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2020 22:14
Smalling om permanent Roma-skifte: En spændende beslutning skal tages

Chris Smalling er vild med livet i Roma, hvor han føler sig elsket.


Chris Smalling skiftede i sommer en tilværelse i Manchester United ud med en tilværelse i AS Roma, hvor han hurtigt blev et hit på en lejeaftale.

Det har også betydet, at han har spillet 20 ud af 21 af kampene i Serie A, og at Romas træner, Paulo Fonseca, har ytret, at han ønsker at beholde englænderen. 

Smalling selv mener da også, at han har et spændende valg at foretage, da han skal beslutte sig for, om han skal blive i Rom, eller om han skal tilbage til Manchester United, som han er på kontrakt hos indtil 2022. 

- Da jeg kom til klubben, var det spændende, men også skræmmende, da man ikke vidste, hvad man skulle forvente. Nyt land, ny oplevelse, men når man tænker på måden, jeg er faldet til, den kærlighed, som jeg har mærket fra både klubbens fans og hele byen, så har jeg en spændende beslutning foran mig. 

- Nogle af de andre spillere har sagt, at hvis man rigtigt finder formen her, så er det fantastisk, hvilken kærlighed man får at føle her. Det er virkelig det, som jeg selv og min familie har følt, og jeg håber, at det fortsætter lang tid frem, lyder det fra Smalling ifølge Daily Mail.

Smalling afslører desuden, at han uanset hvad vil tage en snak med Manchester United, og høre, hvad de har at sige ved slutningen af sæsonen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED