AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 19:03
Smalling forklarer sit skifte fra United til Roma

Chris Smalling skiftede til Roma fra Manchester United denne sommer, nu forklarer han hvorfor.


Manchester United hentede i sommer Maguire i en rekordhandel af forsvarsspiller, da de betalte hele 80 millioner pund forud for 2019/2020-sæsonen.

Tilkomsten af den engelske landsholdsstopper pressede Chris Smalling længere tilbage i hierarkiet, men den tidligere Fulham-forsvarer insisterer på, at han ikke skiftede på grund af Maguire, han havde derimod elsket konkurrencen.

- Ole Gunnar Solskjær sagde, at jeg ville få kampe. Jeg er vant til at spille, når jeg er klar. Det havde måske været lidt anderledes i denne sæson. Jeg ville spille cupkampene, og nogle ligakampe, afhængigt af skader, sagde Smalling til The Daily Telegraph ifølge Fourfourtwo.

- Ville det have været 40-50 kampe, som jeg er vant til skadesfri? Det havde nok været 20-30. Stadig et godt antal kampe, men jeg vil spille.

Da han fik spørgsmålet, om Maguires ankomst havde affekt på hans beslutning svarede han:

- Ikke rigtigt. Jeg havde snakket med manageren, før Harry Maguire kom, og jeg vidste, at jeg var bag ham og Lindelöf, men i de foregående sæsoner var jeg også bag to spillere, men efter fire eller fem kampe havde jeg kæmpet mig tilbage på holdet.

- Jeg elsker en udfordring, og når der kommer en ny konkurrent ind, så løfter du dit niveau. Du skal bevise mere og være mere konsistent.

Manchester United spiller mod West Ham søndag i Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED