AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2022 10:20
Slut med Infantino? En mulig retssag venter

Gianni Infantino skal afhøres efter nogle mistænkelig sager de seneste år.


Tilbage i 2016 blev Gianni Infantino udpeget som ny FIFA-præsident, og han står til at få genvalg inden længe, da der ikke er andre, som har udfordret ham på den post.

Men en mulig retssag kan måske ændre tingene.

Ifølge Ekstra Bladet skal Gianni Infantino afhøres i en sag, hvor han bliver undersøgt for nogle hemmelige møde samt en flyvetur i et privatfly, som også er mistænkeligt - og det kan potentielt ende i en retssag mod den nuværende FIFA-præsident, som potentielt kan koste ham sin post. 

Gianni Infantino efterforskes for 'tilskyndelse til myndighedsmisbrug, krænkelse af tavshedspligten og hindring af straffesager', og det er de to statsanklagere, Hans Maurer og Ulrich Weder, der kører sagen. 

FIFA-præsidenten skal bl.a. afhøres om en tur i et privatfly tilbage i 2017, som havde en pris af den lette sum på 1,5 millioner kroner.

Efter flere møder i det sydamerikanske skulle Gianni Infantino og tre andre FIFA-medarbejdere hjem. Her skulle de rejse med KLM hjem, men sådan endte det ikke. 

Grundet tekniske problemer med det planlagte KLM-fly måtte turen udsættes med et døgn, og det havde Gianni Infantino & Co. ikke tid til, da man havde planlagt et møde i Schweiz med UEFA-præsident, Aleksander Ceferin. 

Ekstra Bladet skriver, at en anmodning om at bestille et privatfly skal godkendes af lederen af FIFA's revisionsudvalg, og det er altså Tomaz Vesel, der skal godkende det - og grundet et møde med Aleksander Ceferin blev anmodningen godkendt. 

Problemet? Aleksander Ceferin var slet ikke i Schweiz, som i stedet var til at finde i Armenien, og der var ikke planlagt et møde. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE