Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2021 09:22
Slut med bearnaise: Gerrard bandlyser tre ting i Aston Villa

Steven Gerrard vil højne standarderne i Aston Villa - ikke kun på banen, men også i klubbens kantine.


Da Ronaldo returnerede til Manchester United, blev mange af spillerne inspireret af hans sunde kost.

Nu ser det ud til, at Steven Gerrard også vil inspirere sine spillere til det samme. Det gør han med at forbyde visse madvarer i klubbens kantine. 

Derfor vil han angiveligt gerne stryge 'tomme kalorier' af fra menuen, skriver The Telegraph. Det betyder, at der ikke vil være plads til budding, drikkevarer med brus i og forskellige typer sovs. 
Også ketchup og mayonnaise vil være en sjældenhed, når spillerne skal fylde depoterne op efter en hård træning. 

Der er dog undtagelser, og derfor vil det være muligt for spillerne at få mere sukkerholdige desserter dagen før kamp og på kampdage.
Det giver nemlig god og hurtig energi.

Højere standarder

I Rangers gjorde han det samme, og Aston Villas kvindehold har også fulgt trop med den nye kostplan. 

Liverpool-legenden sammenligner Aston Villa-jobbet med sin Rangers-tid, hvor han skulle genopbygge en del:

- Standarderne vil være ekstremt høje. I Rangers havde vi, min trænerstab og jeg, et ret stort genopbygningsarbejde. Vi nød succesen og har forladt klubben i en meget bedre tilstand, end da vi kom.

Steven Gerrard startede også succesfuldt ud i sin Aston Villa-trænerdebut, da klubben vandt 2-0 hjemme over Brighton. Ollie Watkins og Tyrone Mings scorede målene. 

Om det var en engangsaffære, eller om det var kostens skyld, må tiden vise for Gerrard og co. Snart går de ind i et hårdt kampprogram, hvor de skal møde Man City, Leicester og Liverpool inden for 11 dage. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE