AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 08:33
Slukøret Guardiola: Vi kan ikke konkurrere med topholdene lige nu

Manchester City-træneren mener ikke, at holdet er i stand til at konkurrere med de bedste hold i Europa lige nu.


Pep Guardiola og Manchester City-truppen skal stramme sig an, for i øjeblikket er holdet ikke i stand til at spille op med de bedste hold i Europa.

Det er i hvert fald det indtryk, Guardiola har efter weekendens seneste nederlag til Manchester United.

- Niveauet, vi skal kunne matche, er det, Liverpool, United, Barcelona, Real Madrid og Juventus har. De er holdene, vi skal kunne spille op med, og realiteten er, at lige nu er vi ikke i stand til at gøre det, siger Pep Guardiola ifølge ESPN.

- Vi må forbedre os, acceptere situationen og forsøge at bevæge os fremad. Måske er det noget, vi skal gennemgå som klub, så vi kan blive bedre.

Man tør aldrig helt sige aldrig med Manchester City, men det er fristende at påstå, at holdet nu definitivt er ude af titelkampen med Liverpool. Pep Guardiolas retorik måske derfor også i retning af, at man nu bør fokusere på at vinde andre titler.

- Realiteten er, at vi er 14 points bagude på grund af fejl, vi har lavet, vores modstanderes kvalitet og ting, vi ikke kan kontrollere, siger Guardiola.

- Vi er i starten af december og har andre turneringer at spille i og andre kampe, hvor vi kan forbedre os.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED