Slem Welbeck-skade i Arsenal-remis

Af Kalle Thue Gregersen
08.11.2018 Kl. 21:58
Danny Welbeck frygtes slemt skadet, da Arsenal spillede 0-0 mod Sporting Lissason hjemme på Emirates i Europa League.

Arsenal skulle torsdag aften forsøge at forsætte de gode takter i Europa League. The Gunners topper deres gruppe efter tre sejre, og Unai Emery havde til aftenens kamp bragt flere reserver i spil mod Sporting Lissabon.

Første halvleg bar ikke præg af de store chancer til nogen af holdene, og hvis den halvleg skal huskes for noget, var det formentlig Danny Welbecks uheld.

Welbeck, der netop er blevet udtaget til det engelske landshold, måtte nemlig forlade kampen efter 30 minutter på banen. Angriberen gik op i en hovedstødsduel og landede uheldigt ned på sin ankel. Welbeck måtte efterfølgende bæres fra banen, mens han fik ilt, og det ligner unægteligt en slem skade til den tidligere Manchester United-angriber.

Ingen af holdene formåede at score i første halvleg, og stillingen var derfor 0-0.

Kampens, indtil videre, største chance tilfaldt Pierre-Emerick Aubameyang, som erstattede Welbeck i første halvleg. Angriberen fra Benin modtog en aflevering i modstanderens felt, men han formåede ikke at få skuddet indenfor rammen.

Henrikh Mkhitaryan fik senere i kampen muligheden for at sende Arsenal i front. Armeneren fik en stor mulighed, men afslutningen manglede i den grad kvalitet.

I kampens afslutning blev den tidligere Barcelona-forsvarer, Jeremy Mathieu, direkte udvist. Franskmanden kom alt for sent ind i en tackling og måtte altså forlade banen før tid.

Kampen endte målløst, men Arsenal topper stadig deres gruppe med 10 point. Sporting har tre point op til The Gunners.