AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2020 09:34
Slangerne: Disse 10 spillere kyssede klubemblemet - og forlod klubben kort efter

Her er 10 spillere, som måske burde have holdt sig frat kysse sin klubemblemet.


Kys din klubs emblem, og der er gode chancer for, at du indynder dig hos tilhængerne.  De glemmer til gengæld heller aldrig den slags gestusser, og man skal passe på, at ens handlinger ikke vender tilbage for at hjemsøge én senere i karrieren.

Vi har fundet 10 eksempler på Premier League-spillere, som valgte at kysse sin klubs emblem - for derefter relativt kort tid efter at forlade klubben, måske endda for rivalerne.

 

Alexis Sanchez

Et halvt år inden sit skifte til Manchester United, valgte den daværende Arsenal-stjerne at kysse klubbens emblem på træningsbanen, mens han i den grad sikrede sig, at kameraerne opfangede det.

Det vakte dengang stor glæde hos Arsenal-tilhængerne, som dog måtte se ham forlade klubben seks måneder senere -  efter flere måneders troværdige spekulationer om, at chileren også havde forhandlet med Manchester City om et skifte.

Robbie Savage

Savage blev sendt frem og tilbage mellem en lang række engelske klubber gennem sin karriere, og det var til tider med ufine midler og metoder, at han havde held med at orkestere nogle af sine transfers.

Det afholdt ham dog ikke fra at kysse en lang række af sine klubbers emblemer. Særligt kontroversielt blev det, da han i 2005 skiftede Birmingham ud med Blackburn efter at have strejket.

Da han endelig kom til Blackburn, var han hurtig til at gnide salt i sin forhenværende klubs sår ved at kysse ikonet.

Romelu Lukaku    

Belgieren har måske ikke som sådan gjort sig helt vildt upopulær ved at kysse diverse klubemblemer, men der kan også gå inflation i alt det kysseri.

Da han skrev kontrakt med Chelsea, gav han logoet et kys og fortalte, at det var en barndomsdrøm, der var gået i opfyldelse.

Efterfølgende blev en ung Lukaku udlejet til West Bromwich, hvor han også kyssede emblemet.

Efter at have forladt Chelsea permanent til fordel for Everton, blev han så set kysse The Toffees' symbol.

Ret skal være ret, og han stoppede faktisk med at gøre det for Manchester United, hvor han nøjedes med at "banke" eller "pege" på klubemblemet.

Ashley Cole

Før Ashley Cole blev kendt som Cashley Cole, kyssede han Arsenal-emblemet, og så gik det ellers ned af bakke for forsvarerens loyalitet til The Gunners.

Først skabte han store kontroverser, da han uden Arsenals tilladelse holdt møder med Jose Mourinho og Peter Kenyon fra Chelsea.

Senere afviste han et kontrakttilbud fra Arsenal og skrev i stedet kontrakt med Chelsea, som havde tilbudt en langt mere lukrativ aftale.

Emmanuel Adebayor

Angriberen blev set kysse Arsenal-kanonen efter at have scoret mod North London-rivalerne fra Tottenham.

Al sympati, han måtte have fået fra Arsenal-fansene den dag, forsvandt dog, da han to måneder efter at være skiftet til Manchester City besluttede sig for at løbe en hel banelængde for at fejre sin scoring mod Arsenal foran sine gamle tilhængere.

Alan Smith

Blev ikke ligefrem populær, da han først kyssede Leeds' logo, for så derefter at skifte til Leeds' hadede rivaler fra Manchester United.

Smith blev selvfølgelig en "Judas"-figur i mange Leeds-tilhængeres øjne.

Teddy Sheringham

Sheringham gav klubemblemet en "mysser,"  inden han forlod Tottenham til fordel for Manchester United.

Han gjorde det så igen for Manchester United, kort før han skiftede tilbage til Tottenham.

Samir Nasri

Franskmanden havde intet problem med at kysse Arsenal-emblemet, når han scorede mod Tottenham, og han lagde bestemt ikke op til, at han ville forlade The Emirates så pludseligt i 2011.

- Vi spiller bedst fodbold. Vi var det bedste hold, selvom Manchester United havde en god sæson. Vi har forbedret os meget, og tilføjer træneren nogle flere spillere, er jeg sikker på, at vi vinder et trofæ, udtalte Nasri dengang.

To måneder senere skiftede han til Manchester City og udtalte følgende:

- Jeg er en City-spiller. Det var det, jeg hele tiden ønskede. Jeg var lidt frustreret, fordi jeg havde fortalt træneren, at jeg gerne ville skifte.

Sol Campbell

Midterforsvareren, som i dag betragtes som én af de største i Premier League-æraen, var en stor profil for Tottenham og kyssede klubbens hanekylling.

Men i stedet for at forlænge sin kontrakt, forlod han klubben på en fri transfer - til fordel for Arsenal.

Måske et af de største forræderier i fodboldhistorien.

Declan Rice

Her er ikke så meget tale om at forlade en klub som at skifte tilhørsforhold fra det irske til det engelske landshold.

West Ham-stortalentet havde repræsenteret Irlands ungdomslandhold og kyssede logoet efter en vigtig scoring for U21-landsholdet.

Sidenhen valgte han dog at skifte til The Three Lions' A-landshold, da han er født og opvokset i England. Det faldt ikke i god jord hos irerne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED