AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 21:19
Slagter Mourinho Pogba og Lukaku i kampprogram?

Både Paul Pogba og Romelu Lukaku starter på bænken i aftenens storkamp mod Arsenal FC, og i sit kampprogram siger Mourinho, at der ikke er plads på holdet til spillere, der ikke er klar til at give deres bedste.


Forleden skulle Mourinho angiveligt have været efter Pogba i omklædningsrummet, da De Røde Djævle spillede 2-2 mod Southampton. Og der er nærmest ugentlige rygter om, at der skulle være dårlig stemning de to i mellem, og nu ser det altså ud til, at Mourinho selv italesætter det.

I kampprogrammet til kampen mod Arsenal siger Mourinho:

- Vi skal gøre vores svagheder til vores styrker. Kynisme, stolthed og lyst til at vinde. Der er ikke plads på holdet til spillere, der ikke er klar til at give deres bedste.

Og med både Pogba og Lukaku på bænken mod et hold som Arsenal, kunne det være et signal at sende.

Mourinho beder i kampprogrammet også Old Traffords trofaste supportere om at støtte holdet og undgå at skabe en giftig atmosfære, hvis det skulle gå skidt mod The Gunners.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED