Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2020 15:46
Slagen PL-angriber: Van Dijk behandler mig som en 12-årig dreng

Glenn Murray mener, at Liverpool-stjernen er et niveau eller to over alle andre forsvarere i Premier League.


Glenn Murray er ikke nogen klejn angriber selv, men når han spiller mod Virgil Van Dijk, føler han sig som en 12-årig dreng igen.

Det fortæller Brighton-angriberen i et interview med Sky Sports, hvor han skulle udpege karrierens hårdeste modstander.

- Det er Van Dijk. Han er et skridt over resten, og det ses i Liverpools' succes, siden han kom til klubben, svarer Murray.

- Først og fremmest er han bare et menneskeligt bjerg, er han ikke?  Altså han behandlede mig som en 12-årig dreng. Han flytter dig bare væk.

Men det er ikke kun fysisk, at Van Dijk er Murray og mange andre Premier League-angribere overlegen. Hans positioneringsevne og måde at læse spillet på er også sublim, føler Brighton-angriberen.

- Hans generelle spil og måde at læse spillet på er også god, og når man sætter en mand i forsvaret, og han gør alle andre bedre, så viser det, at han virkeligt er blandt de bedste, siger Murray.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED