Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2021 23:04
Slår transferrekord: Her er prisen for Onyeka

Frank Onyeka bliver Brentfords dyreste spiller nogensinde, selvom prisen ikke bliver så høj som først antaget.


Der blev snakket om, at Brentford ville betale over 100 millioner kroner for at hente Frank Onyeka i FC Midtjylland, men det har ikke noget på sig.

I løbet af den seneste tid er de rygter så småt blevet skudt til jorden, og nu kan Ekstra Bladet fortælle, hvad Brentford forventes at betale for den nigerianske midtbanespiller.

Avisen hævder, at prisen for Onyeka er lige omkring 75 millioner kroner. Det vil også gøre ham til klubbens dyreste spiller.

Den titel ventes han dog kun at kunne have i kort tid, for hvis Kristoffer Ajer som ventet også skifter til Brentford, vil nordmanden tage den titel med en pris på omtrent 117 millioner kroner.

Onyekas skifte har været længe undervejs, og der mangler i øjeblikket kun en arbejdstilladelse, inden Brentford kan offentliggøre handlen.

Han er derfor heller ikke med i FC Midtjyllands Superliga-kamp mod OB fredag aften.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE