Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 09:54
Skylder Messi 250 mio. til sommer: Derfor frister Citys seneste tilbud Barca til at sælge til januar

The Transfer Window Podcast forklarer, hvorfor Lionel Messi kan ende med at skifte til Manchester City til januar.


Lionel Messi endte ikke med at blive Manchester City-spiller i 2020, men det kan meget vel være, at den argentinske superstjerne bliver det i begyndelsen af 2021.
 
Manchester City forsøger nemlig fortsat aktivt at signe den 33-årige Barcelona-stjerne, og deres seneste tilbud kan blive svært for FC Barcelona at afvise af flere årsager, beretter The Transfer Window Podcast.
 
Det catalanske storhold har nemlig en massiv gældskrise på hænderne, og de er tvunget til at skære ned på sine udgifter inden sæsonens udløb.
 
- Vores information er, at Manchester City stadig aktivt forsøger sig med en handel, som vil bringe Messi til klubben i januartransfervinduet. Barcelona er i massiv gæld, mindst €500 millioner, og de skal samtidigt bevise over for La Liga og de spanske myndigheder, at de kan skære omkring €200 millioner i sine udgifter, fortæller Ian McGarry i The Transfer Window Podcast.
 
Et salg af Lionel Messi vil hjælpe klubben gevaldigt i sit forsøg på at mindske sine udgifter. Ifølge McGarry vil klubben kunne spare omkring €16,8 millioner i løn alene mellem januar og juli, hvis man kan strege Messi fra sine lønomkostninger.
 
Samtidigt står Messi angiveligt til at modtage en loyalitetsbonus på hele €33 millioner, omkring 250 millioner kroner, til sommer, fordi han da vil være blevet i klubben frem til sin kontrakts udløb. Det giver catalanerne god grund til at overveje at skille sig af med Messi et halvt år før stjernens kontraktudløb.
 
Særligt fordi Manchester City er klar til at tilbyde en relativt lukrativ handel, fortæller McGarry.
 
- City skulle være klar til at byde omkring €50-60 millioner for Messi og er parate til at inkludere Eric Garcia i handlen, så den sammenlagt bliver mellem €80-90 millioner værd. Barca vil få en "gratis" spiller og samtidigt frigøre en masse midler ved at sælge Messi, siger McGarry i podcasten.
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED