AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
18:06:2017 18:21
Sky: West Ham vil forsøge at købe angriber i Arsenal

West Ham forsøger angiveligt at købe Olivier Giroud i Arsenal, hævder Sky Sports.


Det er næppe nogen hemmelighed, at West Ham jagter forstærkninger til det forreste geled i sommerens transfervindue, og navne som Michy Batshuayi, Kelechi Iheanacho og Henry Onyekuru er blevet rygtet til den storsatsende London-klub.

Nu er et nyt navn imidlertid blevet bragt på bane, og der er tale om en etableret Premier League-angriber. Sky Sports erfarer, at West Ham med Slaven Bilic i spidsen forsøger at købe Olivier Giroud i Arsenal denne sommer.

Den franske landsholdsangriber har haft en svær sæson hos the Gunners, hvor det blot blev til 11 kampe fra start i Premier League. Arsene Wenger brugte i stedet Alexis Sanchez som den forreste angriber i en del kampe.

Alligevel forlængede Giroud sin kontrakt med the Gunners tilbage i januar, så han nu har kontrakt med Arsenal frem til sommeren 2019.

Giroud kan komme i overskud hos Arsenal, som ifølge Sky Sports forsøger at købe Kylian Mbappé og Alexandre Lacazette i dette transfervindue.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED