AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 19:37
Sky: Villa melder sig i kampen om Butland

Aston Villa har tænkt sig at udfordre Bournemouth i kampen om den engelske landsholdsmålmand Jack Butland.


Den engelske landsholdsmålmand Jack Butland valgte sidste sæson at blive i Stoke, selvom klubben rykkede ned i Championship. Denne sommer virker det dog til, at englænderen har planer om at rykke videre fra Britannia og der er angiveligt bud fra flere Premier League-klubber.

Bournemouth er tidligere blevet meldt interesseret i den stærke keeper, og nu melder Premier League-oprykkerne fra Aston Villa sig også i kampen om Butland. Begge klubber skal dog være forberedte på at lægge £20m på bordet, da det er beløbet Stoke forlanger for landsholdsmålmanden.

Aston Villa råder allerede over den norske landsholdsmålmand Orjan Nyland, men han har fortsat svært ved at komme sig over en skade i foden, og klubben mener, at den unge Jed Steer er for ung til at være førstevalg i Premier League.

Sky Sports skriver lørdag, at Aston Villa derfor overvejer, om de skal byde på Jack Butland, der endnu har to år tilbage af sin kontrakt med Stoke, der i modsætning til Aston Villa ikke formåede at rykke op i Premier League denne sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED