AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2019 19:22
Sky Sports erfarer: Pogba har samtaler med Juventus i London

Juventus’ sportsdirektør Fabio Paratici er rejst til London for at snakke med Paul Pogba om den potentielle transfer – Paratici bruger også muligheden for at mødes med Chelsea-manager Maurizio Sarri.


Forhandlingerne er på et tidligt stadie mellem Juventus, Manchester United og Paul Pogba, hvor Juventus’ højre back Joao Cancelo angiveligt skal indgå som en del af handlen, hvis Pogba skal til Juventus.

Paul Pogba skiftede i 2016 fra netop Juventus til Manchester United, som han tidligere havde repræsenteret på akademiet, for en rekordsum på 93 millioner pund.

Paul Pogbas skiftet tilbage til Juventus og Italien kan dog blive forhindret af, at hans famøse agent Mino Raiola har forbud mod at arbejde i Italien i tre måneder, men Raiolas agenter skulle dog være overbeviste om, at de kan få slettet Raiolas forbud.

Fabio Paratici kunne ikke nøjes med kun at snakke ansigt til ansigt med Pogba, han havde også tid til et møde med Maurizio Sarri om det ledige trænerjob i Juventus.

Juventus vil gerne have Sarri, men Chelsea virker ikke villige til at lade manageren gå, erfarer Sky Sports.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED