AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2020 10:12
Sky Sports bekræfter: United har budt £30 millioner på wonderkid

Det engelske medie skriver, at Manchester United har budt £30 millioner på den blot 16-årige midtbanespiller Jude Bellingham fra Birmingham


Forleden var det £25 millioner, Manchester United skulle have budt, men nu skriver The Sun, at The Reds Devils nu tilbyder Birmingham £30 millioner for kæmpetalentet Jude Bellingham.

The Suns troværdighed er ikke noget at skrive hjem om, men Sky Sports skriver denne onsdag, at de kan bekræfte historien.

Noget kunne altså tyde på, at The Red Devils er parate til at betale 265 millioner for den unge midtbanespiller fra Birmingham.  Bellingham vil dermed kunne blive den dyreste 16-årige i fodboldhistorien til dato.

Birmingham-talentet er allerede fast mand for Championship-klubben og er udråbt til at blive en af sin generations helt store talenter.  Derfor skulle klubber som Liverpool, Arsenal, Bayern München, Dortmund og Barcelona også alle udvise interesse.

Spørgsmålet er, om de er villige til at betale så høj en sum for så ung en spiller.  Birmingham skulle i hvert fald have svært ved at sige nej til The Red Devils' tilbud, da klubben er hårdt presset finansielt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED