AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 18:03
Sky: PSG er favoritter til at hente Rose

Ifølge Sky Sports er det PSG, der i øjeblikket fører kapløbet om at få Danny Roses signatur i hus.


Danny Rose er ikke rejst med Tottenham-truppen på preseason-tur i Asien, da venstrebacken vil forsøge at finde en ny klub. 

Der skulle være flere bejlere til den engelske forsvarsspiller. Bundesliga-klubben Schalke skulle have interesse i 29-årige Rose, men ifølge Sky Sports er det den franske storklub PSG, der er forrest i køen til at hente Rose. 

Tottenham er klar til at sælge Rose, og det ventes, at The Lilywhites vil efterspørge en pris på £20 millioner, hvilket er en 20-dobling af det beløb, som Tottenham gav for Rose, da de hentede ham i Leeds i 2007 for £1 million. 

Et skifte væk fra Tottenham er ikke garanteret, og Rose vil blive i det nordlige London og kæmpe for en startplads, hvis det rigtige tilbud udebliver. 

Såfremt det hele går op i en højere enhed, og Rose får sit skifte på plads, vil Spurs angiveligt forsøge at hente Fulhams stortalent Ryan Sessegnon ind som erstatning. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED