AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
09:01:2017 10:29
Sky: Hull tæt på Everton-angriber

Sky skriver, at Hull City er enige med Everton om en lejeaftale med Oumar Niasse. Lejeaftalen kommer til at indeholde en købsoption.


Everton betalte sidste vinter £13,5 millioner for Oumar Niasse, da Liverpool-klubben hentede ham i Lokomotiv Moskva. Den senegalesiske angriber har dog kun spillet to gange fra start i Premier League, og han mangler stadig at score. 

Niasse har også selv luftet sin utilfredshed, fordi han har følt sig uretfærdigt behandlet. I efteråret udtalte den 26-årige angriber, at han ikke en gang har et skab i omklædningsrummet.

Ronald Koeman har tydeligvis ikke Niasse med i sine planer, og ifølge Sky Sports er Everton tæt på at afskibet Niasse.

Hull City står angiveligt klar i kulissen til at overtage Niasse, og en lejeaftale skulle være på plads. The Tigers vil til sommer have muligheden for at sikre sig angriberen permanent til sommer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED