AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 21:30
Sky erfarer: United jagter fortsat Mandzukic - er nu enige om aftale

Sky Sports har netop berettet, at Manchester United er ved at nå til enighed omkring en aftale med Juventus' 33-årige Mario Mandzukic.


Det er snart ikke til at tælle, i hvor mange år Juventus-angriberen Mario Mandzukic har været sat i forbindelse med Manchester United, men The Red Devils har tilsyneladende ikke givet op trods kroatens fremskredne alder.

Det erfarer Sky Sports nu.

De beretter fra interne italienske kilder, at Uniteds interesse stadig er intakt, mens man nu har formået at blive enige med Juventus om en 'konkret aftale'.

For at gøre dette mere interessant, kom det i oktober ud, at Mandzukic ikke længere træner med Juventus' førstehold på grund af 'en aftale med træner Maurizio Sarri'.

Den erfarne angriber, der også har en fortid i både Bayern München og Atletico Madrid har en markedsværdi på 10 millioner euro - det forventes dog, at en eventuel handel vil blive af et noget højere beløb.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED