AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 12:16
Sky erfarer: City overvejer at købe Leicester-forsvarere

Jonny Evans og Caglar Söyüncü skulle være blandt spillerne, som Manchester City overvejer at købe som forstærkning til midterforsvaret.


Leicester har ikke kunnet mærke, at Harry Maguire manglede centralt i midterforsvaret, for alternativerne Jonny Evans og Caglar Söyüncü har været sublime siden sæsonstarten.

Problemet er bare, at forsvarsduoens mange flotte præstationer har vakt interesse hos Manchester City, der desperat står og mangler en forstærkning til defensiven for at holde liv i titelkampen.

Og denne fredag erfarer Sky Sports, at både Caglar Söyüncü og Jonny Evans skulle stå på listen over mulige januarindkøb for The Citizens.

Evans, der har en fortid i Manchester United, har tidligere været på blokken for Manchester City, der fik en række bud afvist, da forsvareren spillede for West Bromwich i 2017.

Denne sommer forsøgte City også at hente Harry Maguire, men måtte se sig overbudt af Manchester United.  Nu har de forsvarende engelske mestre så en interesse i tyrkiske Söyüncü, der har været den direkte erstatning for Maguire.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED