Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2019 16:58
Sky-eksperts modige bud: Tottenham og United taber i weekenden

Sky Sports' Charlie Nicholas har givet sit bud på, hvad den kommende rundes kampe ender, og han forudser flere store overraskelser.


Efter fem spillerunder står både Tottenham og Manchester United noteret for otte point, og der venter begge hold en svær opgave i weekenden, når de møder henholdsvis Leicester og West Ham. 

Som altid har Sky Sports' Charlie Nicholas taget et kig på rundens kampe, og han levner hverken Spurs eller United mange chancer: 

- Leicester burde have fået noget med fra opgøret mod Manchester United. De er ikke helt i balance endnu, men der er samtidig en masse spørgsmålstegn i Tottenham, indleder han. 

- Jeg tror ikke, at Danny Rose er glad. Der er tvivl om, hvorvidt Eriksen og Son vil starte inde, og jeg tror, at Leicester kan overrumple dem. Mit bud er, at Leicester vinder 2-1. 

- Det var vigtigt for United at slå Leicester, men jeg kan ikke se en tydelig spillestil hos dem, og West Ham er helt klart i stand til at slå dem. 

- Anderson er så småt ved at komme i gang, de har Lanzini tilbage, og Haller er en mundfuld i angrebet. Derudover leverede de en stærk defensiv indsats i mandags. Jeg satser på en 2-1-sejr til West Ham. 

Udover de førnævnte resultater forudser Nicholas, at de resterende kampe ender således: 

Southampton - Bournemouth 3-2 

Burnley - Norwich 2-0 

Everton - Sheffield United 1-0 

Manchester City - Watford 1-0 

Newcastle - Brighton 3-1 

Crystal Palace -Wolverhampton 0-1 

Chelsea - Liverpool 2-2

Arsenal - Aston Villa 4-2


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED