AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2020 15:14
Sky-ekspert om stor sommertransfer: Mine penge er på Liverpool

Kaveh Solhekol fra Sky Sports vil vædde sine penge på, at Jadon Sancho skifter til Liverpool efter denne sæson.


Spekulationerne om Jadon Sanchos fremtid fortsætter i de engelske medier.

Hver uge bliver han rygtet til forskellige klubber, men spørger man Sky Sports-eksperten, Kaveh Solhekol, er Liverpool den mest sandsynlige destination.

- Det er svært at sige, hvor Jadon Sancho kommer til at spille næste sæson, fordi mange klubber vil ham have, men hvis jeg skulle smide mine penge et sted, ville det blive på Liverpool, siger Kaveh Solhekol.

- Sancho er en af Klopps topprioriteter til sommer, og han ville have svært ved at afvise et skifte til Anfield, hvis de vinder Champions League og Premier League denne sæson.

- Manchester United er overbeviste om, at de kan få Sancho til sommer, men de skal kvalficere sig til Champions League, og de har heller ikke en Klopp-faktor. Hvis han skifter til Liverpool, skifter han til en klub, som med stor sandsynlighed kommer til at dominere engelsk fodbold de næste år, lyder det fra Kaveh Solhekol.

Dortmund vil angiveligt lade Jadon Sancho smutte for en pris på £120 millioner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED