Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2021 22:30
Skuffet Solskjær: Der var hundrede procent straffespark

United-boss Ole Gunnar Solskjær var yderst skuffet over dommerpræstationen i aftenens opgør mellem Chelsea og Manchester United.


Chelsea og Manchester United delte her til aften i en målløs affære, hvilket sender gæsterne tilbage på andenpladsen, da Leicester samtidig tabte til Arsenal.

Dog kunne det have endt med alle tre point til De Røde Djævle, hvis de var blevet tildelt et straffespark, da Callum Hudson-Odoi kort før pausen havde hånden på bolden inde straffesparksfeltet.

Trods en lang VAR-afbrydelse blev straffesparket aldrig dømt, hvilket vakte oprør på de sociale medier såvel som på United-bænken.

Og det var stadig noget, der frustrerede træner Ole Gunnar Solskjær efter kampen, da normanden blev spurgt ind til episoden.

Han mener, at man overså et klokkeklart straffespark, der med al sandsynlighed havde givet United sejren.

- Der var straffespark. Jeg er lidt bekymret over, at vi ikke fik det med alt den snak om os, der bliver tildelt straffespark, indleder Solskjær og fortsætter:

- Der er en pointe omkring, at dommere bliver påvirket af trænere. Selv vælger jeg at stole på dommerne, men jeg var godt nok overrasket over kendelsen. 

Solskjær kunne dog ikke dy sig for yderligere at specifisere pointen om, at dommere bliver påvirket i deres kendelser.

- Der er alle de her påvirkninger ude fra. Selv VAR-programmet, som de op til kampen sender på Harry. Det er godt nok frækt, at de sender det på deres egen hjemmeside, og det er alt sammen noget, der påvirker kendelser i kampene.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED