AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 21:13
Skuffet Foster: Undskyld til klubbens fans

Ben Foster var meget skuffet efter lørdagens store nederlag til Manchester City.


Manchester City tabte i sidste spillerunde 3-2 til oprykkerne fra Norwich. Derfor troede nogle måske, at lørdagens hjemmekamp mod Watford kunne blive en spændende kamp. Gæsterne formåede i sidste runde af spille 2-2 mod Arsenal, men lørdagens kamp på Etihad blev langt fra en tæt affære.

Manchester City knuste Watford allerede i først halvleg og efter 20 minutters spil stod der 5-0 til hjemmeholdet. Efter 90 minutter stod der 8-0 på måltavlen og efter kampen var Watford-målmand Ben Foster en meget skuffet mand, da han mødte pressen.

- Det var meget skuffende i dag. Ikke kun for mig selv, men for hele holdet og trænerstaben. Vi er nødt til at sige undskyld til vores fans, udtalte den engelske målmand efter kampen og fortsatte:

- De sang fra første til sidst minut og det var fantastisk. De sætter sig ind i deres biler og kører herop for at støtte os, men desværre kunne vi ikke levere på banen, sluttede Ben Foster.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED