Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2020 21:20
Skraldemænd skal møde Mourinho & Co: Vi skreg helt vildt

Der blev i den grad jublet, da spillerne fra Marine FC træk Tottenham i FA Cuppen.


Mandag aften blev der trukket lod til FA Cuppens tredje runde.

Her var Marine FC i bowlen, som indtil videre er den helt store overraskelse i den engelske pokalturnering, og de trak førerholdet i Premier League - nemlig Tottenham.

Marine FC er et amatørhold, der spiller i den ottende bedste række i England, og 301 placeringer i det engelske fodboldsystemt adskiller de to mandskaber. Det skriver The Times.

Spillerne har fuldtidsjobs ved siden af, hvor nogle af dem arbejder i sundhedssystemet, mens andre er skrældemænd. En af dem er den 20-årige målmand, Bayleigh Passant, som håber på at se spillere som Harry Kane og Gareth Bale i aktion.

- Jeg så lodtrækningen derhjemme med min mor, far, bror og søster. Da nummer 39 kom op, sagde de 'Tottenham'. Vi skreg helt vildt, siger Bayleigh Passant til The Times.

- Mourinho spiller nok ikke sit bedste hold, men selv med de spillere, han har brugt i Europa League-kampene, har været gode. Hvis Kane eller Bale bliver involveret, så vil jeg uden tvivl se tilbage på det resten af mit liv og sige, at jeg har spillet mod nogle af de bedste spillere i verden, lyder det fra Bayleigh Passant.

Den unge målmand gik viralt efter deres seneste kamp, da de kvalificerede sig til tredje runde, fordi han i sit kamptøj gik direkte fra kampen til supermarkedet for at hente øl til holdkammeraterne:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED