AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 20:52
Skræmmende: Manchester Uniteds potentielle XI næste sæson

talkSport har lavet en potentiel opstilling for Manchester Uniteds hold næste sæson, hvis de kan hente disse fire spillere.


Der spekuleres stadigvæk i både potentielle transfers til Manchester United, men også i hvem der skal overtage trænersædet. Til trods for at rygterne om Pochettino ikke vil slippe, så ligner Solskjær en mand, der kunne blive en permanent træner for klubben.

Han har smittet hele truppen med optimisme, og Manchester United spiller igen seværdig fodbold. Nok har modstanderne ikke været de sværeste, men der er en klar fremgang i spillet.

Solskjær har fået Pogba, Martial og Rashford til at shine igen, men hvis klubben skal følge med resten af Top 6 klubberne, så skal der forstærkninger til. 

Målmand: 

David De Gea er stadigvæk blandt verdens bedste målmænd. Han har ikke været lige så god denne sæson, som han var sidste sæson, men forsvaret har heller ikke hjulpet den stakkels spanier. Hvis den bagerste kæde bliver forstærket, skal vi nok se ham på toppen igen.

Forsvaret:

Manchester Uniteds akilleshæl. Under Mourinho blev der nærmest konstant skiftet ud i bagkæden kamp for kamp. Specielt omkring de to centrale forsvarsspillere så det til tider rigtig skidt ud. Lindelöf, Jones og Smalling var hamrende usikre, og Bailly døjede med skader. Klubben har Romas Kostas Manolas i kikkerten, og så er Kalidou Koulibaly og Manchester United en kærlighedshistorie, der ikke vil slutte. Luke Shaw og Diogo Dalot er begge to angrebsivrige og i stand til at spille full backs for Manchester United i mange år endnu.

Midtbanen:

I de sidste fire La Liga kampe har Phillipe Coutinho siddet på bænken i Barcelona, og oddsene på et skifte væk fra den spanske storklub er styrtdykkede. Sammen med en revitaliseret Paul Pogba, kunne Manchester United være i stand til at skære modstanderholdene i stykker. Herrera plejede at være eksemplet på alt, der var galt under Mourinho, men han har spillet sig op under Solskjær og en ny kontrakt kunne være på tale til spanieren.

Angreb:

Kroaten og Inter-stjernen Ivan Perisic skulle ifølge Tuttosport være på vej til Old Trafford. Salget af Perisic skulle give penge i pungen til at købe Ballon d’Or vinderen Luka Modric. Martial og Rashford er som nævnt før blomstret op på ny under Solskjær. Hvis de bliver spillet i en 4-3-3 formation, kan begge to være farlige både på kanten og ved at trække ind i banen. Sammen med den lige så alsidige Perisic kunne Manchester United have et af de mest potente angreb i Premier League næste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED