Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2021 17:48
Skiftede Chelsea ud med Arsenal: - Jeg ville gerne være blevet

Det er som oftest ilde set, når spillere skifter fra rival til rival.


Sidste sommer skiftede 32-årige Willian Chelsea ud med rivalerne fra Arsenal.
 
Det er som oftest et af de skifter, der mildest talt ikke vækker begejstring. Men brasilianerens kontrakt på Stamford Bridge udløb, og så stod Arsenal klar med en kontrakt.
 
Willian kunne godt have ønsket et andet scenarie, fortæller han nu til UOL.
 
- Det var svært at træffe den beslutning. Rivaliseringen mellem de to klubber er stor. Det var ikke en nem beslutning at forlade Chelsea for Arsenal. Men det var en gennemtænkt beslutning, og jeg talte flere gange med min kone og min agent, fortæller han.
 
- En af de ting, der lagde min beslutning fast på at skifte til Arsenal, var de mange samtaler med Arteta og Edu. De fortalte mig, at jeg ville blive en vigtig spiller. 
 
- Størstedelen af Chelsea-fansene forstod, at jeg ikke ville smække med døren. Alle vidste betingelserne, og jeg ville gerne være blevet. Det endte dog med, at vi ikke nåede frem til en aftale. Jeg ville gerne forlænge med tre år, Chelsea ville kun give to, og alle kender den historie. Det var derfor, jeg forlod klubben, lyder det fra brasilianeren.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED