AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2020 13:52
Skifte på vej: Leicester først i køen til Lingards underskrift

Noget kunne tyde på, at Manchester United-spilleren er på vej til King Power Stadium.


Leicester er favorit til at signe Jesse Lingard.

Det beretter mediet Leicestershire Live, der skriver, at bookmakerne er helt nede i odds 2/1 på, at den engelske landsholdspiller skifter til Brendan Rodgers hold.

Der har været meget skriveri om Lingards fremtid, efter at han er faldet i hierarkiet på Old Trafford i takt med, at formen ligeledes har været for nedadgående. Søndag scorede han dog sit første mål i over et år, da United slog Tranmere 6-0 i FA Cuppen.

Det er næppe det mål, der har gjort udslaget, for adskillige andre klubber har været inde i billedet over tid: Southampton og Everton i det engelske, men også de milanesiske klubber AC Milan og Inter.

I Leicester-sammenhæng er Jesse Lingard blevet nævnt som del af en byttehandel, der også involverer James Maddison og et uspecificeret pengebeløb.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED