Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2021 14:27
Skifte på plads: Her er Sanchos første ord som United-spiller

Jadon Sancho er blevet præsenteret som ny spiller i Manchester United. Det har den engelske stjerne udtalt sig omkring for første gang.


En af de største transfersagaer de seneste par år er nu slut. Jadon Sancho forlader Dortmund og skifter til Manchester United i en handel til en værdi af 632 millioner kroner.
 
Den store handel har længe været en kendsgerning, men United-fans måtte alligevel vente mere end en uge med at se 21 årige Sancho blive præsenteret i klubben.
 
Englænderen er nu officielt på plads i Manchester United, og det har 21 årige Jadon Sancho udtalt sig omkring for første gang:
 
- Jeg vil altid være taknemmelig over for Dortmund for at give mig muligheden for at spille fodbold på seniorniveau, selvom jeg altid vidste, at jeg en dag ville vende tilbage til England, indleder kantspilleren overfor MUTV.
 
- Chancen for at slutte sig til Manchester United er en drøm, der går i opfyldelse, og jeg kan slet ikke vente med at optræde i Premier League.
 
- Dette er en ung og spændende gruppe, og jeg ved, sammen kan vi udvikle os til noget særligt for at bringe den succes, som fansene fortjener. Jeg ser frem til at arbejde med træneren og hans coaching team for at bygge på mit spil.
 
Sanchos nye træner Ole Gunnar Solskjær udtalte sig også vedrørende stjernens ankomst til Manchester, hvilket tydeligt bragte det store smil frem til normanden.
 
- Jadon indbegreber den type spiller, jeg vil bringe til klubben - han er en offensiv spiller i Manchester Uniteds ånd. Han vil udgøre en integreret del af holdet i de kommende år, og vi ser frem til at se ham blomstre. Hans statistikker for mål og assists taler for sig selv, og han vil også bringe enormt tempo, flair og kreativitet til holdet.
 
- Old Trafford vil give ham den platform, han har brug for for at indløse sit stadig uudnyttede talent og udføre på højeste niveau. For en spiller i hans alder har Jadon allerede opnået meget og vist modet til at gå og bevise sig i udlandet. Vi ser alle frem til at byde Jadon velkommen på holdet.
 
Trods sin stadig beskedne alder af 21 år har Jadon Sancho præsteret hele 137 kampe for Dortmunds førstehold. Endnu mere imponerende er de 50 mål og 64 assists han nåede at blive noteret for i løbet af sin tid i Tyskland.
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE