AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2019 11:45
Skidte statistikker: Arsenal er det værste hold i hele Europa til dette

Kollapset mod Watford søndag hjalp ikke ikke just på statistikken.


Havde Arsenal slået Watford søndag, havde The Gunners skudt sig selv op på siden af Manchester City på andenpladsen i Premier League-tabellen.

Men Unai Emerys mandskab kollapsede fuldstændigt i anden halvleg, og en skrøbeligt organiseret Arsenal-defensiv tillod The Hornets at score til slutresultatet 2-2.

Faktisk var Arsenal heldige med med at slippe fra Vicarage Road med ét point, for Watford havde hele 31 skud - hvilket er det højste antal skud, som Arsenal nogensinde har haft imod sig i en kamp.

Mere deprimerende bliver det, da statistiksiden Opta viser, at Arsenal er det hold i Europas fem største ligaer, som har tilladt flest skud mod sit mål denne sæson.

96 gange er modstanderholdet kommet i en position, hvorfra man har trykket af mod Bernd Leno. Det kan ikke ét af de i alt 97 hold i Bundesligaen, La LIga, Serie A, Ligue 1 eller Premier League matche.

Det er nemt at pege fingre af spillere som David Luiz og Sokratis, der begge var uheldigt involveret i Watfords comeback. Men med så mange skud mod sig tyder noget altså også på, at midtbanen, som burde skærme af foran defensiven, ligeledes halter med sit oprydningsarbejde.

Når det så er sagt, så fylder de personlige fejl også alt for meget. Søndag begik David Luiz straffe, og Arsenal har nu lavet 30 personlige fejl, som har ført til mål, siden begyndelsen på 2017/18-sæsonen.

Denne sæson står man foreløbigt noteret for to - kun overgået af Sheffield United - mens man i 2018/19- og 2017/18-sæsonen begik henholdsvis 13 og 15 individuelle brølere. 

Glædelig mandag, Arsenal-fans... 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED