AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 16:21
Skidt sag: Newcastle-spillere i værtshusslagsmål dagen før træningslejr

Flere af Newcastles spillere var gået i byen dagen før klubbens træningslejr, og det udviklede sig til en negativ sag.


Bare 10 timer inden Newcastle-truppen fløj på træningslejr til Kina, var nogle af klubbens spillere en tur i byen, hvor de kom i slagsmål.

Daily Mail kan i dag afsløre med videoer af episoden, hvordan Karl Darlow ser ud til at sparke ud efter en mand, der var blevet skubbet til jorden efter håndgemæng.

Også Jonjo Shelvey var til stede, og den engelske midtbanespiller forsøgte at blande sig i slagsmålet, men han blev skubbet væk, mens han også måtte lægge øre til skældsord om sit skaldede hoved.

Derudover var også Jack Colback til stede i byen, hvor han havde været med ude at drikke sammen med nogle venner forud for træningslejren. Han var dog angiveligt ikke involveret i slagsmålet.

Newcastle rejste herefter til Kina, hvor de tre spillere var med, og træningslejren startede herefter med et nederlag på 4-0 til Wolves.

Klubben har ikke ønsket at kommentere på hændelsen, men spillerne forventes at skulle forklare deres handlinger over for klubbens nye manager Steve Bruce.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED