Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 18:00
Skidt nyt: Så længe er Grealish skadet - og så dårlige er Villa uden

BBC skriver, at Dean Smith må klare sig uden Jack Grealish i mindst et par kampe.


Jack Grealish var ikke at finde på holdkortet til søndagens kamp mod Leicester på grund af en skade, og det endte i nederlag for The Villans. Et meget forudsigeligt udfald, for Birmingham-klubben taber typisk, når deres anfører er fraværende.

Alle tre kampe, som Grealish har misset for Dean Smiths mandskab siden starten af sidste sæson, er endt i nederlag. Derfor er det bekymrende for Villa, at den 25-årige playmaker ifølge BBC er ude den næste måneds tid.

I den periode spiller Villa fire Premier League-kampe, hvis chance for sejr i disse opgør pludseligt er faldet markant. Statistiksiden Opta har en opgørelse, der viser, at Villa i snit får 1,5 points per kamp med Grealish fra start. Det falder til 0,9 points per kamp, når anføreren mangler.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED