AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 20:55
Skidt nyt, Crystal Palace: Benteke er først tilbage i 2019

Roy Hodgson afslører, at Christian Benteke først er sin skade kvit i det nye år, men manageren håber på, at det bliver tidligere.


Tidligere på ugen kom det frem, at Christian Benteke har været en tur under kniven for at få bugt med en knæskade, der har drillet ham over en længere periode. 

Crystal Palace har været sparsomme med information om skadens omfang, men nu fortæller Roy Hodgson, at det belgiske fyrtårn først er tilbage i det nye år. 

- Der er ingen tvivl om, at vi ikke får ham meget at se dette år. Jeg tror først, at vi får ham at se i 2019, men jeg håber selvfølgelig, at det bliver tidligere, sagde Hodgson til Sky Sports. 

Nyheden om Bentekes langvarige skade kan komme Alexander Sørloth til gode. Nordmanden ytrede fornyligt, at han ikke gad at sidde på bænken længere, men Bentekes skade kan altså åbne døren den tidliger FC Midtjylland-spiller. 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED