AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2020 08:14
Skidt for Liverpool og City: Spillestilen øger smitterisikoen

Manchester City og Liverpool kan blive tvunget til at træne anderledes, når Premier League-klubberne ventes at påbegynde noget nær normal træning i denne uge.


Liverpool, Manchester City og andre hold, som i høj grad bruger en taktik, der involverer højt genpres, er i øget risiko for at blive smittet eller smitte, når træning med fuld kontakt ventes genoptaget denne uge.

Det skriver The Times.

De britiske myndigheder gav søndag aften grønt lys til, at Premier League-klubberne kunne vende tilbage til fuld træning, såfremt klubberne selv vedtager at gøre det til onsdagens møde.

Der er dog visse retningslinjer, som skal følges, og klubberne har fået besked på, at de skal forsøge at minimere antallet af tætte dueller mellem spillerne og hele tiden vurdere smitterisikoen forud for hver træningssession.

Netop det høje genpres, som særligt klubber som Liverpool, Manchester City og i perioder Chelsea har praktiseret, anses som noget, hvor smitterisikoen er højere.

Derfor kan det blive svært for Jürgen Klopp og Pep Guardiola at træne presspillet, da det netop er den slags øvelser, myndighederne opfordrer klubberne til at reducere.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED