Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:03:2021 15:50
Skidt cocktail: Tre engelske landsholdsspillere er afhængige af sovepiller og hård sprut

The Sun skriver, at de har kendskab til i hvert fald tre repræsentanter fra The Three Lions, som har et farligt overforbrug af sovepiller blandt op med sprut.


Uden at sætte navn på nogle af de involverede, skriver The Sun i ugens første udgave, at de har kendskab til tre engelske landsholdsspillere, som blander sovepiller og hård sprut for at "blive høje".

Nu er The Sun normalt ikke en avis, hvori man bør tage alt for gode varer, men de har citater fra en hjælpeorganisation, som giver udtryk for, at den dårlige cocktail er et stigende problem blandt Premier League-spillere.

Miksturen er vanedannende, og andre, unavngivne kilder til avisen fortæller, at mindst én engelsk landsholdsspiller er helt afhængig af blandingen.

- En holdkammerat fortalte mig, at den engelske landsholdsspiller er afhængig af pillerne, og at det er årsagen til, at han har haft spillemæssige problemer. Hans holdkammerater og venner er bekymrede, fortæller en sådan kilde til mediet om et møde med den anonyme landsholdsspiller til en ulovlig fest under lockdown.

- Han var helt væk og dansede rundt på et kaffebord. Han anede ikke, hvad der foregik.

Men der er angiveligt flere Premier League-spillere, som er havnet i en sådan afhængighed. Det fortæller Colin Bland, der er direktør for hjælpeorganisationen Sporting Chance, som i sin tid blev stiftet af Tony Adams, der selv havde sine egne dæmoner at slås med undervejs i sin karriere.

- Vi har set en meget kraftig stigning i denne opførsel under pandemien. Der er hjælp at hente for spillerne fra os, Premier League og klubberne, men det har været sværere at få beskeden ud til dem på grund af coronakrisen, fortæller Bland til The Sun.

Når man blander visse typer sovemiddel med sprut, har det åbenbart en påvirkning, der er eftertragtet af visse fodboldspillere. Det er ikke imod dopingreglerne, men det er stærkt vanedannende og kommer med en risiko for overdoser.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED