AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 08:51
Skidt for Arsenal og Spurs: Norwich hæver prisen enormt på forsvarer

The Athletic skriver, at Ben Godfrey ikke skifter billigt til hverken Tottenham eller Arsenal.


Ben Godfreys præstationer for The Canaries denne sæson er ikke gået ubemærket hen.

Football Insider erfarede sidste uge, at både Tottenham og Arsenal holder øje med den 21-årige midterforsvarer, som er kaptajn for det engelske U21-landshold.

Mediet mente også at vide, at Norwich forlangte mellem £20-25 millioner for den unge forsvarer, hvilket ikke lyder som nogen uretfærdig pris.

Men The Athletic erfarer denne mandag, at den valuering er skudt meget ved siden af. Norwich vurderer Godfrey så højt, at oprykkerne faktisk krævere tættere på £50 millioner.

Den hæftige prisstigning skyldes blandt andet, at Manchester United betalte hele £85 millioner for Harry Maguire sidste sommer, og den verdensrekord smitter af.

Kilder fra Norwich er til gengæld også overbeviste om, at Godfrey har kvaliteterne og potentialet til at blive en elite-forsvarer i fremtiden, men om Tottenham og Arsenal er klar til at betale £50 millioner for den ufærdige vare, virker tvivlsomt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED