Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2021 17:34
Skal Shakhtar-profil til Premier League? Et spørgsmål om tid inden skifte

Manor Solomons agent siger, at det kun er et spørgsmål om tid, inden israeleren foretager et klubskifte.


Fred og Fernandinho har tidligere taget turet direkte fra Shakhtar Donetsk til Premier League, og nu kan endnu en profil fra den ukrainske storklub ende med at tage turen til den bedste engelske række.

For Arsenal er tidligere blevet sat i forbindelse med den israelske landsholdsspiller Manor Solomon – og ifølge kantspillerens agent er det blot et spørgsmål om tid, inden han skifter klub efter, at Shakhtar Donetsk afviste alle bud i sommerens transfervindue.

- Januar er et nyt sted at starte, fordi der er et nyt transfervindue. Men det afhænger af klubbens resultater i Champions League. I sidste ende vil det ske, fortæller Shlomy Ben Ezra til Sport5.

22-årige Solomon har spillet for den ukrainske storklub siden januar 2019, og han er noteret for 90 kampe for klubben med 19 scoringer og ni assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE