Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2020 17:19
Skal ikke nyde noget: Hypet Feyenoord-komet dropper United

Feyernoords guldfugl Antoni Milambo har angiveligt valgt at blive i Feyernoord trods interesse fra Manchester United.


Feyernoords offensiv-spiller Antoni Milambo er blot fyldt 15 år i 2020, men den hollandske komet har alligevel formået at fænge interesse fra større klubber.

Manchester United har hidtil været meldt lune på Milambo af flere hollandske medier såsom Voetbalzone, der har formidlet, at United ønsker at gentage den moderate succes med købet af Tahith Chong, som blev hentet til som 16-årig i selvsamme Feyernoord.

Nu melder Voetbalzone, at Milambo har ladet muligheden for et skifte til Old Trafford forbipassere.

Stortalentet har i stedet undreskrevet en tre-årig kontrakt med sin klub Feyernoord, hvor han med 'al sandsynlighed' har tænkt sig at blive i den nærmeste fremtid.

Selv kommenterede Milambo således på sin kontrakforlængelse overfor Voetbalzone:

- Da jeg var 10 år gammel, skiftede jeg til Feyernoord fra min barndomsklub De Musschen in Rotterdam, og det har sidenhen været mit mål at tjene en kontrakt her i klubben. Det er godt, at det lykkedes, jeg er meget stolt, men der er stadig meget mere, jeg gerne vil opnå.

15-årige Milambo boltrer sig til dagligt for Feyernoords U18-hold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED