Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2020 15:25
Skadesproblemer: Spurs-spiller kan få første PL-kamp i et år mod Arsenal

The Telegraph skriver, at Joe Hart lige nu er på standby til en startplads mod Arsenal i søndagens North London Derby.


Joe Hart kan spille sin første Premier League-kamp i mere end et år, når Tottenham tørner sammen med Arsenal i søndagens North London Derby. Det skriver The Telegraph fredag eftermiddag.

Hugo Lloris er nemlig tvivlsom til weekendens storkamp efter at hav været ude af stand til at rejse med resten af Tottenham-truppen til udebanekampen mod LASK i Europa League torsdag.

Tottenham har endnu ikke bekræftet, at franskmanden skulle være skadet, men The Telegraph erfarer, at man internt i klubben er bekymret for, hvorvidt Lloris er i stand til at spille.

I Lloris' fravær kom Joe Hart i aktion mod LASK, men det var bestemt ikke nogen tillidsvækkende præstation fra den tidligere engelske landsholdskeeper. Hart så ud til at begå fejl ved to af LASKs scoringer, og hans bolddistribuering var heller ikke overbevisende.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED