AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2019 11:42
Skadesnyt: To Liverpool-profiler er stadig tvivlsomme mod Palace

Liverpool kan være uden to stamspillere denne weekend mod Crystal Palace.


Joe Gomez ser ud til at blive spilleklar til lørdagens kamp mod Crystal Palace, men Andry Robertson og Mohamed Salah er stadig tvivlsomme. Det skriver Liverpool Echo.

Gomez led en mindre knæskade under landsholdssamlingen, men skulle kunne trække i Liverpool-trøjen mod The Eagles.

Det samme kan ikke siges om Robertson og Salah, der begge døjer med ankelskader. Den egyptiske angriber har lidt af den samme skade siden starten af oktober og har haft problemer med at ryste den helt af sig.

Sådan ser Robertsons situation angiveligt også ud. Under landsholdspausen udtalte skotten selv, at han ikke havde været i stand til at træne med resten af Liverpool-holdet i to uger, men kun spillede kampe på grund af ankelproblemerne.

Ifølge Liverpool Echos oplysninger tør klubben endnu ikke sige, om de to profiler bliver spilleklar, men klubbens lægestab laver løbende tjek for at vurdere skadessituation.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED