Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2021 11:24
Sjældent syn: Burnley er i 'fremskredne forhandlinger' med Inter-spiller

Burnley er i forhandlinger med italienske Inters engelske veteran Ashley Young.


35 årige Ashley Young har været overraskende succesfuld i løbet af sine to år i Inter, der særligt i englænderens første sæson bød på en del spilletid.

Nu er veteranens tid på San Siro dog ved at være omme, da Inter har besluttet ikke at forlænge aftalen med Young, som i stedet læner sig op af en tilbagevenden til Premier League.

Sky Sports erfarer nu, at Burnley er i fremskredne forhandlinger med Ashley Youngs agent omkring en etårig aftale med option på yderligere et år.

Dermed skal Young ikke forvente trofæer i to sæsoner i træk, efter han i sidste sæson vandt det italienske mesterskab med Inter.

I øvrigt optrådte Young 26 gange i den sæson, hvilket må vurderes som lettere imponerende spillerens alder og tidligere omdømme taget i betragtning.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE